sytt!!

I lördags morse så sydde jag en kjol och en tröja till en liten flicka, som vi var och hälsade på nu i helgen. Tack för en trevlig helg!




Kläningar

Nu ikväll har jag sytt två kläningar till två systrar, hoppas att de blir glada för dem




Sytt

Idag har jag sytt min sista beställning på dagisväskor, denna är lite speciell, eftersom beställaren ville ha en längre axelrem, så att man kan ha den över huvudet (hoppas ni fattar min förklaring)



Måste ju visa att Thomas har klätt om sin kontorsstol, har tyvärr ingen bild hur den såg ut innan, men den var ful blekröd och söndrig. Det är jag som har valt detta gröna tyget, och den blev super bra.


Igelkott och väggdeko

I går så målade jag lite vägg dekoration på väggen i vårt sovrum




Idag när vi kom hem så hade igelkotten vält en spann i vår lada och satt där och åt lite, så jag fick snabbt springa och hämta kameran för att ta ett foto på honom


Cupcake-kjol

Idag har jag sytt en cupcake kjol (till mig själv) av det underbara tyget med cupcakes som jag letat länge efter, såhär blev den. Synd bara att mudden inte var samma bruna som det andra tyget, men hade inget annat, så det fick bli det.



Och två studentkort till har det blivit




Flera väskor m.m.

Idag har jag sytt lite till, blev två "dagisväskor" på beställning och en nessesär i matchande tyg och en brödkorg








beställningar

Nu är jag färdig med två av mina beställningar (hoppas att jag blir klar med de andra i morgon), en "dagisväska" och ett sett med singoallatop och 3/4 byxor




CUPCAKES

Igår bakade jag cupcakes i massor,
Grattis Elias och Mathilda och hoppas att de var goda.


brownie cupcake med "gräddbulle"-top


choklad cupcakes med vitchoklad frosting


Kort

Har gjort lite kort.












RSS 2.0