Snurrande grattis kort

Här kommer ett grattis kort som inte ser så himla roligt ut, men kolla in denna länken
http://www.youtube.com/watch?v=vEutQBxhxVI så ser ni hur det rör sig, faktiskt rätt så festligt.


Postit

Igår gjorde jag ett postitblock eller vad man nu ska kalla det, blev lite finare än att bara ha ett vanligt block med postitlappar.


Teater

Idag har jag, Cilla och Erik varit i Ängelholm på teater i hembyggdsparken Pettsson och Findus och rävjakten, den var super bra,  kan varmt rekommendera den. Den spelas mån, tors, sön kl 13 och 15 t.o.m den 10 aug, biljettpris 65kr Här kommer lite bilder.


Findus, Pettsson och räven (Gustavsson har gått gömt sig)


Jag och Findus (min kollega Meja)

Bröllopskort

Var på bröllop i lördags, hur trevligt och vakert som hellst. Och här kommer bilden på kortet jag gjort till dem.


Lite pyssel

Nu äntligen kommer lite saker upp som jag gjort i helgen, internet har inte fungerat sen i söndags, men nu verkar det som det fungerar igen. Så här kommer bilder på en toa skylt som jag gjort till en kollega och 3 trädgårdsskyltar som jag vinte vet vad jag ska ha de till, men det löser sig kanske. Jag har även gjort ett kort, men det lägger jag inte upp förrän till helgen.

Lill kusinen fyller 20!!!

Min lille kusin fyller 20 (han kanske inte är så liten i alla fall), så jag har gjort ett kort till honom.


Skånes djurpark

Idag har jag och Moa varit på Skånes djurpark, det var super trevligt, men regnade gjorde det. Här är några bilder från dagen.
Moa klappar kalven


Lunchdax


Skogens konung

Sytt mössa

Det var ett tag sen jag sydde en mössa till Moa, men hon fick den idag, och här är en bild på den, på ena sidan är den svart och vit och på andra sidan är den pastell färger.


Bakat!

Idag har jag bakat cheesecake, var lite skeptiskt till hur den skulle bli, men den var supergod.  Här kommer en bild på den.

 

ny stol???

Nu var det längesen jag uppdaterade, så här kommer en bild på en stol som jag har klätt om idag, och vad tror ni hände...... jo, symaskinen började sy av sig själv och ryka, det är andra gången nu, så det blir nog att köpa sig en ny maskin. Stolarna har gubben vi köpte huset av gjort, men tyget har blivit rätt så äkligt, så det var på tiden att byta ut det. Men här kommer i alla fall bilder på stolen, före och efter.

  

RSS 2.0