En massa pyssel!

Igår så blev det en del gjort, jag var på scrapträff, och det var min tur att ha med fika, så det blev choklad cupcakes med marsmallowsfluff glasyr. Såhär såg de ut

image56

Det blev mycket snackande och skrattande men en layout blev det

image57

och så blev det ett och ett halvt kort, det färdiga kortet kommer här

image58

Två layouter till!

Idag har det varit en seg dag, men två layouter har det blivit iallafall.

image54

image55

En nyduschad Kalle

Idag har jag sytt gardiner till två fönster, fixat nya färgpatroner till skrivaren och gjort en layout med bilder på Kalle. Så här ser han ut efter att vi har duschat, han älskar att följa med in i duschen när jag ska duscha.

image53


GLAD PÅSK!

Glad påsk på er allihopa, här kommer en layout som jag gjorde igår, bilden är från i torsdags då vi (jag + 3 kollegor och 25 barn) var på tallgården (äldreboende) och påskade för de gamla tanterna.

image52

Haklappar till Moa!

Jag har inte glömt dig Moa, men det har tagit lite tid, men nu är de klara. Så har ni en stund över i påsk, så kan ni ju komma hit på en kopp kaffe.
Här kommer en bild på 5 haklappar som jag sytt till min lilla Moa!

image51

Kort till en scrappande själ!

Jag fick hem ett gäng stämplar förra veckan, så det blev ett kort till en pysslande vän. Hoppas att hon har fått det.

image50

Påsk cupcakes

Idag har jag bakat påskcupcakes, skulle varit en kyckling i gräset, men det får bli ett ägg istället. blåbär och hallon cupcakes med vaniljfrosting

image49

Holk tema!

Igår så bakade jag choklad kakor, och när jag stod i köket och bakade,
image46

så tittade jag ut och utanför fönstret står ett träd med en fågelholk i, solen stod på och det var blå himel bakom, så jag var bara tvungen att gå ut och ta foto på en......eftersom man är lite pysselskadad, så tänkte jag att jag kunde göra en fin layout av den. Men när jag stod där med kameran, så började jag se mig om kring och fick en idé att jag skulle ta foto på alla våra fågelholkar, och så blev det.....8 st hittade jag runt huset.
Så undertiden det var melodifestivalen igår, så fick jag knåpat ihop två layouter, sprang mellan pysselrummet och tv:n

image47

image48

Vår pysslande!

Idag har jag varit och gjort en krans och lite vår/påsk dekorationer

image41
Här är kransen, som just nu hänger på vår dörr (välkommenskylten har inte jag gjort)

image42
En bordshöna med långa ben, de andra på "kursen" kallade den för giraff :)

image43 
Här är en bordshöna med korta ben.

Sen har jag faktiskt hunnit pyssla lite. Började på det i natt och gjort lite idag när jag kom hem från kranspysslet. Det blev i alla fall två styclen layouter.
image44

image45

Sen har jag bakat chocolate chip cookies också idag, bild kommer senare och kanske en layout till eftersom jag har varit ute och tagit lite foto också idag.

Katt skylt!

Idag har jag gjort en skylt som min kollega ska ha på toaletten, hoppas att hon gillar den, den var i alla fall himla rolig att göra. Det som inte syns på bilden är att katten är satt med distanskuddar, så den "står ut" lite.

image40

Lastbil

Idag har jag pysslat en del, och här är ett kort som jag har liftat av Lena.

image38

image39

svarta-tavlan-kort

Idag har jag gjort en beställning på kort med svarta tavlan på. Snart så är svarta tavlan ett minne blott, de finns ju inte kvar i ett enda klassrum längre........eller, i alla fall inte där jag jobbar......det är ju stenålder.
Här kommer i alla fall en bild på korten, skulle göra 11st likadana, men jag gjorde de med olika bakgrundsfärger.

image37

Lycka till!

Detta är ett kort som jag skickat till en scrapvän som idag söndag har öppnat sin webbutik , tyvärr så kunde jag inte vara på plats, så jag skickade ett lycka till kort.
Denna helgen har jag, Thomas, Helene och Lars varit på spa i Särö, hur mysigt som helst, det kan jag helt klart rekomendera, detta är andra gången vi är där och fler lär det bli.
Här kommer en bild på kortet

image36


RSS 2.0