3 akut kort

Idag har jag gjort 3 akut kort idag, kom ju på att jag skulle ge mina kollegor sina sommarpresenter imorgon, innan de går på semester, så jag fick snabbt slänga ihop några kort, inte jätte avanserade...men det får gå ändå.
(i stil med det du fick Susan??)för er som inte vet, så jobbar jag på humlan, det är därför där är humlor på alla tre korten.

Bakat

Idag har jag bakat lite, plockade lavendel på jobbet och lovade Lena att jag skulle baka lavendel drömmar, så det blev det, och när jag ändå var i farten, så blev det kardemumma skorper också.
Glad Midsommar!

Glad midsommar på er allihopa, hoppas att det blir fint väder ikväll, ser ju inte jätte lovande ut precis.
Här kommer i allafall en bild på Leilas citronpaj med hallonmaräng, som jag tänkte bjuda på ikväll, hoppas att den är god.


Min passion förutom pyssel

Har hunnit med en LO till i sommarvärmen och mellan allt bakande och saftande idag. Hade hänt något med frysen så jag fick safta och baka med alla bär jag sparat sen förra året, men en LO blev det och det var en utmaning på webmaran som man skulle scrappa om sin passion i livet förutom att pyssla, och kan ni gissa vad min passion förutom pyssel är..................... här kommer den.


Blev lite gjort i natt!!

Blev en lite gjort i natt också, färdigställde 2 LO:s och gjorde en  och här kommer de.


saknar ett N på denna, men jag hoppas att du Susan tar med dig ditt chip shop-alfabet på tisdag så jag kan få ett nytt N

webmara

Nu är det webmara 6-8 juni och igår fick jag gjort lite kort, än så länge idag har jag inte fått pysslat något, men dan är inte slut ännu. Får se om det blir något.


Första jordgubben

Nu har hela helgen gått och jag har inte gjort något som är värt att lägga in här.....så jag lägger in en bild på vär första färdiga jordgubbe, tyvärr så kan jag inte berätta om den var god, för det var någon som han före mig :(

image98

RSS 2.0