Fanfar

Detta är en beställning på ett kort till en musiklärare, och det skulle visa hur bra han är. Så här blev det, hoppas att han blir glad.

image35


Thomas och Moa

Jag hade ju bestämt att detta inte skulle vara en blogg som handlar om mitt privatliv, utan bara om det jag pysslar med, men i fredags var vi hemma hos Lina, Benny och Moa, och denna bilden på Thomas och Moa, bara måste jag lägga in här, för den är bara så underbar.

image34 


Lite haklappar

I går så sydde jag en haklapp till Moa, det skulle vara en haklapp som "gick över" axlarna, så att hom ite kladdar där, och den blev perfekt, men kanske inte världens snyggaste, jag var nog lite för trött när jag sydde den.

image33

Jag bara måste lägga in en bild på haklapp och napphållare som jag sydde till Moa och Wilma i julklapp, blev väldigt nöjd med dem.

image31

image32


Ett receptkort

Här har jag äntligen gjort ett receptkort till Helenes kollega, så nu är det bara att börja baka.

image30

Min första Layout detta året!

Här kommer min första layout detta året, den är på mig och Moa

image29

Grattis kort!

Här är grattiskortet till Christel.

image28

Hjärttårta!!

Nu är hjärttårtan färdig, blev rätt så nöjd, där var lite för mycket saft i bären, så de rann lite, men så får det vara. Första gången jag har gjort en tårta med gele på, inte helt dumt för att vara första gången. I tårtan är det chokladbottnar med hallonmoussefyllning, hoppas Christel blir glad för tårtan idag!

image27

Dumlekakor

Idag har jag förberett en tårta som jag ska bjuda Christel på imorgon när vi ska fira hennes födelsedag, hopas att den blir lika fin som jag har tänkt mig......men det kommer bild på den imorgon när den är färdig. Så när jag satt och letade efter tårt recept, så hittade jag ett recept på hallongrottor i en av mina alla underbara kakböcker. Så jag tänkte att det receptet måste jag prova och så blev det, fast istället för hallonsylt, så tog jag och la i en halv dumlekola, de blev supergoda. Det som alltid är trevligt när man har bakat, det är att få gäster, idag kom Johan och skulle fixa sin bil, så det passade ju perfekt att bjuda på några dumlekakor.

image26


Både kort och cupcakes!

I går så gjorde jag färdigt en beställning, kanske den svåraste beställning jag någonsin fått, temat skulle nämligen vara Gudfadern och Maffia,och jag som inte ens har sett gudfadern, men tack och lov att internet finns, annars hade jag nog inte fixat det. Men så här blev det i alla fall. Detta är framsidan

image20

och här kommer insidan, som blev inspirarad av gudfadern
image21

Idag på alla hjärtans dag så bakade jag mandelcupcakes med chokladsmörkräm,  och vilken tur, vi fick besök som vi kunde bjuda cupcakesen på och de blev uppskattade.

image23

och här sitter Valdemar och  väntar på att få smaka
image24

och äntligen så fick han smaka, och han bjöd lite på Kalle också
image25

Hoppas att ni alla har haft en trevlig alla hjärtans dag.

Lemon cupcake.....mums

Idag har jag bakat från boken crazy about cupcakes, och det blev lemon cupcake med lemon frosting. Ska bjuda de på mina föräldrar ikväll, hoppas att de gillar dem.

image19

Ny bok

Idag så kom äntligen boken som jag väntat på.........crazy about cupcakes, har bara bläddrat snabbt i den, men den verkar kanonbra, så nu har jag kvällslektyr ett par kvällar framåt.

image18

Så det kanske kommer några trevliga cupcakes snart.  Har inte blivit något pysslat eller bakat i helgen och det eftersom jag i torsdags åkte på presentmässa i Herning och kom inte hem förrän i söndags eftermiddag. Men får väl försöka åtgärda det med att pyssla och baka desto till helgen.


RSS 2.0